Skip to content Skip to footer

Vrachtoplossingen voor uw bedrijf.

Of u nou een bedrijf bent met dagelijks veel zendingen of onregelmatig zendingen moet sturen, bij Verzendsimpel kunt u altijd profiteren van onze scherpe prijzen. Wij kunnen elk type zendingen voor u regelen, of het nou een pakket of pallet is, wij regelen het voor u. Ook het verzenden van grote, lange of breekbare pakketten.

Binnen 24 uur in de Benelux pakketten verzenden.

Een pakket binnen 24 uur verzenden binnen de Benelux tegen een concurrerend tarief, dat regelen wij voor u. Wij hebben meer dan 25 eigen vrachtwagens die dagelijks pakketten vervoeren. Hiermee kan Verzendsimpel snel, goedkoop en milieubewust uw zendingen binnen de Benelux verzorgen. Heeft u een zending buiten de Benelux? Verzendsimpel verzorgt ook zendingen voor alle overige EU-landen, voor zowel pakket- als palletzendingen.

0 %
Correcte Levering
0
Tevreden klanten
0 %
OP TIJD GELEVERD

Hoe werkt het?

Stap 1 Uw webshop koppelen

Als je de mogelijkheid hebt om deze te koppelen, wordt je bestelling direct in ons verzendsysteem geladen en profiteer je direct van onze scherpe prijzen.
De voordelen van het aansluiten van de netschep:

  • Maak verzendlabels met één klik
  • Verschillende aansluitingsmogelijkheden
  • Koppelingen met de meest gebruikte webshopsystemen

Pakketten versturen zonder webshop te koppelen:
Als ondernemer kunt u ook van onze scherpe tarieven gebruik maken zonder dat u uw webshop hoeft te koppelen. U kunt profiteren van onze scherpe prijzen door uw zending eenvoudig aan te melden in onze verzendtool.

 

Stap 2: Verzamel bestellingen en maak labels aan

Met slecht een eenvoudige knop worden de bestellingen van uw webshop geladen in onze verzendtool. Hierna kunt u vervolgens de leveringsopties voor de bestelling selecteren en met een labelprinter of laser- en inkjetprinter de verzendlabel afdrukken. Na het aanbrengen van het verzendlabel op het pakket, is de bestelling gereed voor verzending.

Stap 3: Levering- en afhaalmogelijkheden

De bestelling is nu klaar voor verzending! Verzendsimpel staat geheel in het kader van ontzorgen en biedt daarom ook de mogelijkheid aan om uw pakketten af te halen bij u op locatie, of geef het af bij een van de vele servicepunten bij u in de buurt. Met het logistieke netwerk van DHL Parcel wordt ervoor gezorgd dat uw pakketten tijdig bij de klanten worden afgeleverd.

  • Avondlevering
  • Zaterdaglevering
  • Maandaglevering
  • Brievenbus pakketten
 

Stap 4: Track & Trace

Met gebruikmaking van de Track & Trace kan de bestelling door de klant heel eenvoudig van A naar B gevolgd worden. De Track & Trace wordt toegepast op standaardpakketten en brievenbuspakket.

  • Automatische Track & Trace e-mails
  • Consumenten klantenservice
  • Altijd op de hoogte van de status
 

Stap 5: Retourzendingen

Wilt u als webshop zijnde uw klanten de mogelijkheid bieden voor het retourneren van producten? Uiteraard is dit mogelijk bij Verzendsimpel. U kunt hiervoor een aparte retourlabel toevoegen aan de zending. Pas als er door de klant gebruik wordt gemaakt van het retourlabel en gescand wordt in onze systeem zal het in rekening worden gebracht.

VerzendSImpel.NL

Enkel pakketvervoer, meerdere pakketten of

complete ladingen,

wij verzorgen het voor u.

VerzendSImpel.NL

Pakket verzenden Enkel pakketvervoer, meerdere pakketten of complete ladingen, wij verzorgen het voor u.

Hallo, hoe kan ik u helpen ?