Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Verschillende mogelijkheden voor het koppelen van uw webshop

Door het koppelen van uw webshop kunt u enorm veel tijd besparen omdat de verzendlabels automatisch worden aangemaakt via de Plug & Play koppeling met alle gangbare webshopsystemen. Indien uw webshop systeem hier niet tussen staat is dat ook helemaal geen probleem, wij zullen ten alle tijden van dient zijn.

Pakketdienst Heeft u een op maat gemaakte webshop? Dat is helemaal geen probleem! Ook dan is het mogelijk om de bestellingen van uw webshop automatisch door te zetten naar ons. In dat geval kunnen wij een integratie op maat maken of de webshop maker kan eventueel gebruik maken van onze eenvoudige REST API. 

Populaire webshopsystemen:

✓ Shopify
✓ Amazon
✓ bol.com
✓ CCV Shop
✓ CS-Cart
✓ Exact Online Handel
✓ Lightspeed

✓ Magento 1 en 2
✓ Mijnwebwinkel
✓ Plenty Markets
✓ Prestashop
✓ Afosto 
✓ Woocommerce

REST API

REST API (Representational State Transfer Application Program Interface) is een bouwstijl waarmee software kan communiceren met andere software via een netwerk of op hetzelfde apparaat. Door middel van het koppelen van uw webshop aan onze verzendtool met behulp van onze REST API, worden geplaatste bestellingen van uw webshop automatisch doorgezet naar ons.

Heeft u hulp nodig?

Onze webshop ontwikkelaars helpen je graag met de implementatie van uw webshop.

Heel eenvoudig uw webshop koppelen

Voor de meest voorkomende en populaire webshopsystemen heeft Verzendsimpel.nl een Plug & Play koppeling ontworpen die direct bij uw webshop past. Bestellingen zullen hierdoor tijdig in ons systeem ontvangen worden en zal de status van de bestelling automatisch in uw webshop ontwikkelen.

Hallo, hoe kan ik u helpen ?