Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Met gebruikmaking van onze verzendtool kunt u uw pakket eenvoudig wereldwijd verzenden. U kunt hiervan profijt hebben door het koppelen van uw webshop aan onze verzendtool. Verzendsimpel zal voor deze koppeling zorgen. Daarnaast kunt u eenvoudig al uw zendingen af laten halen met onze afhaalservice.  Verzendsimpel verzorgd zendingen via de logistieke netwerk van DHL Parcel, Deutsche Post en BPost.

Persoonlijk contact

Klant tevredenheid is voor Verzendsimpel de kernwaarde. Daarbij vinden we persoonlijke en transparante communicatie onmiskenbaar. Ongeacht of u een startende ondernemer of een webshop eigenaar bent met jaren ervaring, bij verzendsimpel zorgen we ervoor dat je goed zit.

Koppel eenvoudig uw webshop

Als webshop beheerder bent u vaak dagelijks bezig met het uitbreiden van uw onderneming door voorbereidingen voor uw onderneming, het uitvoeren van marktonderzoeken voor een groei in het aantal klanten of het analyseren van de concurrentie. Dit zijn allemaal zaken die veel tijd in besteding nemen en intensief. Daar heeft Verzendsimpel.nl een op lossing voor. Alle gangbare online webshop systemen kunnen direct worden gekoppeld aan onze verzendtool. Door het koppelen van uw webshop kunt u enorm veel tijd besparen omdat de verzendlabels automatisch worden aangemaakt en u slecht 1 klik verwijderd bent van het verzenden van een pakket.

Hallo, hoe kan ik u helpen ?